Feliratos lábtörlőszönyegek szerepe a lokális marketingben

Feliratos lábtörlőszönyegek szerepe a lokális marketingben

Lábtörlők, amik többet mondanak: Logózott szőnyeg a lokális marketing kulcsa

Képzelje el egy pillanatra azt az üzletet, ahol már az ajtóban lenyűgözi a vendégeket az elegáns és professzionális megjelenés. Ön, mint vállalkozó, mit érezne, ha a lábtörlő nem csak a kosz eltávolítására szolgálna, hanem már az első pillanatban üzenne a minőségről és megbízhatóságról?

Hogyan hatna önre, ha üzletebe lépve érezhetné, hogy a vendégek már az ajtónál elismerően bólintanak? Az általunk kínált logózott, egyedi szőnyegek nem csupán egy lábtörlőt jelentenek, hanem egy professzionális és hatásos üzenetet, amely egyből sikeres benyomást keltenek. Sőt, ez csak a jéghegy csúcsa.

Gyors megoldás profi megjelenésre

Az általunk kínált profi logózott, egyedi szőnyegek rövid határidővel garantálják, hogy vállalkozásod a következő szintre lépjen.

Kiemelkedés a tömegből

A designos kinézet lehetővé teszi, hogy vállalkozásod kiemelkedjen a tömegből. Mi lehet fontosabb annál, mint hogy ügyfeleid könnyen felismerjék és elismerjék vállalkozásodat?

Új vevők a boltba

Új, érdeklődő vásárlókat vonzanak szőnyegeink az üzletébe, akik az első pillanattól kezdve megértik vállalkozása minőségét.

Minőség és biztonságosság

A szőnyeg tulajdonságai, mint a szennyfogó, csúszásmenetes és gumi hátlapú jellemzők, biztonságot és professzionalizmust sugallnak.

Tapasztalat és hitelesség

Európai gyártás és 20 éves tapasztalat áll mögöttünk. Választásával a megbízhatóságot és minőséget helyezi az első helyre.

Nem lenne remek, ha vállalkozása stílusosabb és vonzóbb lehetne?

  1. Szennyfogó hatékonyság és biztonság: Engedje meg, hogy részletesebben bemutassam a szőnyeg tulajdonságait, amelyek között kiemelkedik a csúszásmenetes és gumi hátlapú kialakítás. Ennek eredményeképpen, vendégei nemcsak biztonságban, de komfortosan is mozoghatnak. Ezenkívül, az ilyen szőnyegek megtartják az elegáns megjelenést, melyek már az ajtóban ráirányítják a figyelmet az üzletére. Vajon ne érezne vágyat egy ilyen lábtörlő iránt, ha tudná, hogy a szőnyeg nemcsak a cipőtalpakat tisztítja, hanem az üzleti növekedést is elősegíti?
  2. Professzionális megjelenés és design: Az általunk gyártott szőnyegek olyan designos és egyedi megjelenést kölcsönöznek üzletének, melyek messziről is felismerhetővé teszik azt. Ezáltal nem csupán az esztétikai megjelenésében nyilvánul meg, de kifejezi az üzleti minőséget és hozzáállást is. Mindezek a tulajdonságok már a kezdetektől fogva támogatják a vállalkozás növekedését.
  3. Megtérülő beruházás: Ne gondolja úgy, hogy az általunk kínált szőnyegek csupán dekorációs elemek vagy hagyományos darabok. Valójában hosszú távon megtérülő beruházásról beszélünk. Ezen szőnyegek ugyanis nemcsak vendégeit, hanem az új vásárlókat is vonzzák, akik a professzionális megjelenés alapján magasabb minőségű szolgáltatást várnak.
  4. Egyedi hangulat és márkaépítés: Az általunk gyártott szőnyegek lehetőséget kínálnak az egyedi dizájnra és a vállalkozás márkájának kiemelésére. Képzelje csak el, hogy milyen lenne, ha az üzlete már az ajtóban is felismerhetővé válna. Az ilyen egyediség nem csupán szemmel látható, de érzékelhető üzenet is: ami arra szolgál, hogy megkülönböztesse a versenytársaktól és felkeltsen egyfajta kíváncsiságot.
  5. Együttműködés tapasztalattal: 20 éves tapasztalat és a több ezer elkészült szőnyeg garanciát nyújt a minőségre és megbízhatóságra.

Ön már évek óta álmodozik arról, hogy vállalkozása felismerhető és sikeres legyen?

Sok vállalkozóval ellentétben Ön már megtette az első lépéseket a vállalkozásában, de még mindig úgy érzi, hogy valami hiányzik? A boltja, irodája koszos, és nincs egy olyan látványelem, ami azonosítaná a vállalkozását?

Egy profi logózott, egyedi szőnyeggel olyan megoldást kap, amely nem csak megszabadítja Önt a szennyeződésektől, hanem a vállalkozása számára is egyedi és megjegyezhető látványelemet teremt.

Aggódik a költségek miatt vagy attól, hogy nem lesz elégedett az eredménnyel?

A félelmei teljesen érthetőek, de ne feledje, hogy csapatunknak köszönhetően mindezen problémákat megoldhatja. Tapasztalt szakembereink örömmel segítenek a tervezésben és a megvalósításban, hogy a végeredmény minden elvárását felülmúlja.

Profi megjelenéssel és minőségi szolgáltatással segítünk abban, hogy vállalkozása sikeres legyen és felismerhetővé váljon. Ne engedje, hogy a félelmek hátráltassák! Lépjen feljebb és hozza létre a sikeres vállalkozását!

Hozza meg a döntést, és változtassa meg vállalkozása jövőjét!

Ha készen áll arra, hogy felülkerekedjen a félelmein és megragadja a lehetőséget, akkor lépjen a sikeres vállalkozás útjára, és tegye feledhetetlenné az ügyfeleinek üzletét!

 

 

Szennyfogó lábtörlő készítése

Szennyfogó lábtörlő készítése

A mottónk „MINDEN BEJÁRAT EGY POTENCIÁLIS VEVŐ”, minden bejáratnál legyen szennyfogó lábtörlő.

Szennyfogó lábtörlő használata

A vállalkozások 90% -a használ valamilyen szennyfogó lábtörlő szőnyeget a bejáratuknál. És jó hír hogy az általunk is forgalmazott szőnyegeket használják a legtöbben. Ezek a szőnyegek speciálisan kialakított felülettel rendelkeznek. A szőnyegek gumi hátlappal rendelkeznek Ez arra szolgál, hogy leapadjon a szőnyeg a kőre és ne csúszkáljon az emberek lába alatta. A szennyfogó lábtörlőkön körben gumi felvezető található ami 2 cm, ez arra szolgál hogy ne bukjanak fel a lábtörlőben a vendégek. A szálszerkezete egy speciális nejlon szálból készül ami csavart Ez arra szolgál , hogy a szennyfogó szőnyeg leszedje a talpról a szennyeződést. Ehhez legalább 3-4 lépést kell tenni a szőnyegen. Ezért érdemes hosszabb szőnyeget használni, hogy legyen lehetősége a lábtörlőnek megtartani a szennyeződést és ne vigyék ki a padlóra.

Nagyon fontos információ

Ha szeretné, hogy tiszta maradjon a padlózata, használjon megfelelő méretű szőnyeget minimum 150cm hosszút. Ennyi elég ahhoz, hogy a szennyfogó képességet kihasználva tiszta maradjon a helyisége.

Egyedi lábtörlő a kezdetektől

Egyedi lábtörlő a kezdetektől

Egyedi lábtörlő gyártása

Cégünk úgy döntött, 20 évvel ezelőtt, hogy egyedi lábtörlő szőnyegeket fog tervezni és gyártani.

Akkor a piacon csak 2 cég foglalkozott lábtörlő szőnyeggel főleg csak bérbeadással. Nagyon kevés egyedi logószőnyeg volt akkor az ügyfeleknél. Én megláttam a piaci rést és úgy éreztem bele kell vágnom ebbe a szőnyeg iparágba.

Először megkerestem azokat a cégeket ahová egyszínű standard szőnyegeket szállítottunk és felajánlottam, hogy ingyenesen megtervezem az új egyedi feliratos lábtörlő szőnyegünket. Ez nagyon bejött mert több cég is igényelte az egyediséget. Hajlandóak voltak megfizetni az ezzel járó többletköltséget.

Egyedi lábtörlő webshop

Nagyon megörültem ennek a sikernek, és elhatároztam, hogy csinálok egy weblapot és csak egyedi beltéri és kültéri lábtörlőket fogok rajta reklámozni és árusítani. Ez volt az első honlapom a reklamszonyeg.hu. Később még 3 weblapot készítettünk és a mai napig csodálatosan működnek és hozzák az egyedi megrendeléseket.

A mai napig ingyenesen tervezem meg a szőnyeg kinézetét. Azóta 3 nagy gyárral is leszerződtem és nincs olyan logózott egyedi szőnyeg, amit ne tudnánk legyártatni. Most már nem csak lábtörlő szőnyegeket gyártatunk hanem promóciós, szállodai, bárszőnyegek és minden ami reklámszőnyeg.

Logózott lábtörlő szőnyeg tervezése

Logózott lábtörlő szőnyeg tervezése

Logó és reklám szőnyegek 2 az 1-ben:

„Szenny-fogó” és „szem-fogó” tökéletes kombinációja!

A logózott szőnyegek szerepe a marketingben:

A mindennapokban a logó szőnyegek marketing értéke megnövekedett. Ezért felértékelődött a szőnyeg tervezése is. Egyre több helyen látható a recepciókon a bejáratoknál ahol útmutató-útbaigazító szőnyegként is működhet. Irányt mutathat a cég által használt színekről, logókról és elirányíthat az irodák, üzletek felé.

A szőnyeg tervezése nálunk ingyenesen történik. Önnek csak egy logót vagy betűtípust kell számunkra biztosítani és a 64 féle gyári színből kiválasztani a megfelelő színeket, vagy ha van egyedi Pantone színe, akkor azt is el tudjuk készíteni. A cégének emblémája a szőnyegeken azonnal közvetíti az Ön üzenetét azoknak, akik bejönnek az ajtón.

A szőnyeg tervezése és kivitelezése:

  1. Küldje el nekünk a szőnyegre kívánt logót vektorgrafikai formában (eps, cdr, ai, wmf, pdf).
  2. Határozza meg a kívánt szőnyeg méretét, színét illetve, hogy álló vagy fekvő legyen a logószőnyeg.
  3. Megtörténik a szőnyeg tervezése.
  4. Elfogadás és a díjbekérő kifizetés után kb. 10-15 nap alatt elkészül a szőnyeg.

Egyedi méretekben és színekben gyártjuk a szőnyegeket. A legnagyobb lábtörlő méret 200 cm x 700 cm.

Keressen elérhetőségeink bármelyikén egyedi logózott lábtörlő szőnyeg tervezése céljából!

Milyen hosszú szőnyeget válasszunk, hogy tiszta legyen a bejáratunk?

Milyen hosszú szőnyeget válasszunk, hogy tiszta legyen a bejáratunk?

Azt a kérdést, hogy „milyen hosszú szőnyeget válasszunk” a bejárathoz, akkor tudjuk megválaszolni, ha a logózott szennyfogó szőnyeg tisztító hatását ismerjük.

A bejárati szőnyegek tisztító hatása többek között attól függ, hogy hány lépést tesznek meg az emberek a szőnyegen.

Alaptézis:

Az emberek 70%-a nem töröl lábat. Ezért lettek kifejlesztve ezek a csúcsminőségű szennyfogó szőnyegek. Ahhoz, hogy teljesen tiszta legyen a cipő talpa, legalább 20 másodpercig kellene lábat erőteljesen törölni, de erre nem kérhetjük meg a vendégeinket. Ezért az üzlettulajdonosnak kell biztosítani a megfelelő hosszúságú szőnyeget, amit nem tud megkerülni a vendég és így a szőnyeg aktív szálszerkezete ledörzsöli a koszt a cipő talpáról.

Egy kis ismertető arról, hogy milyen hosszú szőnyeget válasszunk:

Általános szabályként, minél hosszabb a tisztító zóna, annál hatékonyabb a lábtörlés minősége. 100% -os szennyeződés leszedés érdekében kb. 7 – 8 méter hosszúságú szőnyeget kell választani. De tudjuk erre legtöbbször nincs lehetőség, ezért általában egy átlagos felnőtt 4 lépésének megtétele (kb. 2,40 méter hosszú) esetén a méret megfelelő, hogy a szennyeződés 30-50 %-át leszedje a szőnyeg és elraktározza a szálai közé. A szélessége általában az ajtó szélessége szokott lenni, de minimum 80 cm legyen.

Válasszon nagyforgalmú bejáratokhoz kifejlesztett szőnyegeink közül!

Logózott szőnyegek előnyei

Logózott szőnyegek előnyei

A logózott szőnyegeket mindig egyedileg megtervezett méretben és dizájnnal nyomtatják és vágják. A széles színválaszték, megengedi a színek keverését is. Így a cég logója biztos megfelelő lesz az elvárásoknak és hűen tükrözi a cég arculatát.

A logózott szőnyegek dizájnja:

A logózott szőnyegeket, egyedileg megtervezett dizájnnal készítjük el. Választhatnak színeket a gyár színkészletéből vagy egyedi Pantone színeket is felhasználhatnak. Így a logó szőnyegük 100%-ban egyedi lesz. A kérések 99%-át el tudjuk készíteni, amennyiben megfelel a nyomtatási kritériumoknak. Egy jól megtervezett logószőnyeg hűen tükrözi a cég arculatát és nem utolsósorban díszítik a bejáratot.

Logózott szőnyegek gyártása:

A modern technikának köszönhetően a karakterek, betűtípusok és grafikai elemek pontos ábrázolása mellett a kontúrok, az árnyékok és a színátmenetek is megjeleníthetők a szőnyegen. Az innovatív géppark kibővítésével -egy új vágóplotterrel- a szőnyeget bármilyen speciális alakú logóformában elő tudják állítani, akár gumiszegéllyel ellátva is.

A szőnyeg hatékonyan leszedi a szennyeződést a cipő talpáról minden időben. Tudunk készíteni kifejezetten kültéri szőnyegeket is, ami időjárásálló.

A szőnyeget bárhol el lehet helyezni, például közvetlenül a bejárat területén, ami tökéletes reklám vagy célzott hirdetési felület.

A reklámszőnyeg szerkezete:

2 cm széles gumiszegélynek és a csúszásmentes nitril gumi hátlapjának köszönhetően minimálisra csökken a csúszás és a balesetveszély. A logózott szőnyegek csavart nylonszáll szerkezetűek, ami segít a szennyeződés magában tartásában és a víz tárolásában. Könnyen tisztítható házilag és nagyipari mosógépekben is.