Szőnyeg design

Rólunk

A gumibevonatú szennyfogó szőnyeg gyártása megalapozta azt a sikertörténetet amiért ma, a logózott szőnyeg márkanév egyet jelent az innováció szellemével, az élvonalbeli gyártási és nyomtatási képességekkel, a minden igényt kielégítő termékek hatalmas választékával és a kiváló ügyfél kiszolgálással.

Szőnyegeink az országban számos helyen megtalálhatók, nagy kereskedelmi vállalatoknál, kórházakban és szállodákban, repülőtereken, kiállításokon és kisebb üzletekben, valamint irodákban. A minőségi, fotorealisztikus nyomtatási folyamatok lehetővé teszik számunkra, hogy sokféle felhasználásra alkalmas szőnyegeket készítsünk, az egyszerű üdvözlő üzenettől a bonyolult vállalati logóig.

Minden szőnyegünket kizárólag Európában gyártják az európai piac számára, lehetővé téve számunkra, hogy gyors és rugalmas szolgáltatást nyújtsunk a legszűkebb határidők betartása érdekében és a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően.

egyedi logózott szőnyeg

Szőnyegszakértőink az Ön szolgálatában

 

Szőnyegeinket a legszigorúbb szabványok szerint tervezték és gyártották, hogy a legjobb minőségű, strapabíró szőnyegeket állítsák elő, amelyek ellenállnak a legnagyobb terhelésnek is.
Egyedi megoldásokat kínálunk minden területre, legyen szó egy épület tisztán tartásáról, az ügyfelek és az alkalmazottak biztonságáról, vagy egyszerűen csak meleg fogadtatásról.

Tekintse meg széles kínálatunkat, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő terméket.

Miért válassza cégünket?

  • évtizedes szőnyeggyártói tapasztalat
  • szőnyegek széles választéka
  • tervezési segítség
  • szakértői támogatás
  • számos innovatív termék
  • korszerű gyártási folyamatok
feliratos szőnyeg
quote 2

Nem is gondoltam, hogy ennyire fel fogja dobni az üzletemet egy ilyen szuper szőnyeg. A vásárlóimnak is nagyon tetszik. Prémium minőséget sugal már az érkezéskor.

Váczi Henrik

Az elején csak sejtettem, hogy valami nagyon jó fog kisülni ebből, de ahogy teltek a napok és sikerült egyeztetnünk a dizájnról, egyre inkább biztos is lettem benne. Nagyon meggyőző a végtermék. Kiváló együttműködés.

Szathmári Gertrúd

Vásárlói vélemények

Hagymássy Gábor

Szakértői segítség

Logózott és egyedi szőnyegek gyártása

Információ

Nem biztos benne, hogy melyik szőnyeg típus lenne Önnek a legmegfelelőbb?

Kérjen szakértői segítséget és bővebb információt szőnyegeinkről!

4 + 13 =