Nagyméretű egyedi szőnyegek

rendezvényszőnyeg
Nézze meg a teljes kínálatunk!

Szőnyeg kategóriáink

logós és promóciós szőnyegek

Logózott lábtörlő szőnyeg

Egyedi nyomtatású logózott lábtörlő szőnyegek, beltérre és kültérre. Színmintából vagy pantone színekből is nyomtathatók. Nagy és kis forgalmú bejáratokhoz egyaránt tudunk szőnyeget biztosítani. A szőnyegek nagy teherbírásúak és az időjárás viszontagságainak is ellenállnak. Nagy szennyfelfogó képességű. Házilag és nagyipari mosási technikával is tisztítható.
Reklám és promóció szőnyeg

Reklám és promóció szőnyeg

Egyedi logózott szőnyegek. Ezeket a szőnyegeket reklám célra ajánljuk. Lábtörlésre mérsékelten ajánlott, nem ez a fő funkciója. A szőnyegeket gumi hátoldallal és gumi vagy fonál széllel készítjük. Felhasználhatóság : Céges repi szőnyegek, társasházak beltéri ajtajai elé, reklám-lábtörlő, figyelem felkeltő szőnyeg.
Nagyméretű egyedi szőnyegek

Nagyméretű egyedi szőnyegek

Egyedi nyomtatású logózott szőnyegek. Nagy méretű egybefüggő nyomtatás, akár 4*40 méter. Pantone színből választható színek. Különböző anyagvastagság 6-8-10 mm.
Kiállításokra, rendezvényekre , előterekbe, Expóra ajánljuk.

Nem is gondoltam, hogy ennyire fel fogja dobni az üzletemet egy ilyen szuper szőnyeg. A vásárlóimnak is nagyon tetszik. Prémium minőséget sugal már az érkezéskor.

Váczi Henrik

Az elején csak sejtettem, hogy valami nagyon jó fog kisülni ebből, de ahogy teltek a napok és sikerült egyeztetnünk a dizájnról, egyre inkább biztos is lettem benne. Nagyon meggyőző a végtermék. Kiváló együttműködés.

Szathmári Gertrúd

Vásárlói vélemények

Hagymássy Gábor

Szakértői segítség

Logózott és egyedi szőnyegek gyártása

Információ

Nem biztos benne, hogy melyik szőnyeg típus lenne Önnek a legmegfelelőbb?

Kérjen szakértői segítséget és bővebb információt szőnyegeinkről!

13 + 14 =