Egyedi lábtörlő gyártása

Cégünk úgy döntött, 20 évvel ezelőtt, hogy egyedi lábtörlő szőnyegeket fog tervezni és gyártani.

Akkor a piacon csak 2 cég foglalkozott lábtörlő szőnyeggel főleg csak bérbeadással. Nagyon kevés egyedi logószőnyeg volt akkor az ügyfeleknél. Én megláttam a piaci rést és úgy éreztem bele kell vágnom ebbe a szőnyeg iparágba.

Először megkerestem azokat a cégeket ahová egyszínű standard szőnyegeket szállítottunk és felajánlottam, hogy ingyenesen megtervezem az új egyedi feliratos lábtörlő szőnyegünket. Ez nagyon bejött mert több cég is igényelte az egyediséget. Hajlandóak voltak megfizetni az ezzel járó többletköltséget.

Egyedi lábtörlő webshop

Nagyon megörültem ennek a sikernek, és elhatároztam, hogy csinálok egy weblapot és csak egyedi beltéri és kültéri lábtörlőket fogok rajta reklámozni és árusítani. Ez volt az első honlapom a reklamszonyeg.hu. Később még 3 weblapot készítettünk és a mai napig csodálatosan működnek és hozzák az egyedi megrendeléseket.

A mai napig ingyenesen tervezem meg a szőnyeg kinézetét. Azóta 3 nagy gyárral is leszerződtem és nincs olyan logózott egyedi szőnyeg, amit ne tudnánk legyártatni. Most már nem csak lábtörlő szőnyegeket gyártatunk hanem promóciós, szállodai, bárszőnyegek és minden ami reklámszőnyeg.