A logózott szőnyegeket mindig egyedileg megtervezett méretben és dizájnnal nyomtatják és vágják. A széles színválaszték, megengedi a színek keverését is. Így a cég logója biztos megfelelő lesz az elvárásoknak és hűen tükrözi a cég arculatát.

A logózott szőnyegek dizájnja:

A logózott szőnyegeket, egyedileg megtervezett dizájnnal készítjük el. Választhatnak színeket a gyár színkészletéből vagy egyedi Pantone színeket is felhasználhatnak. Így a logó szőnyegük 100%-ban egyedi lesz. A kérések 99%-át el tudjuk készíteni, amennyiben megfelel a nyomtatási kritériumoknak. Egy jól megtervezett logószőnyeg hűen tükrözi a cég arculatát és nem utolsósorban díszítik a bejáratot.

Logózott szőnyegek gyártása:

A modern technikának köszönhetően a karakterek, betűtípusok és grafikai elemek pontos ábrázolása mellett a kontúrok, az árnyékok és a színátmenetek is megjeleníthetők a szőnyegen. Az innovatív géppark kibővítésével -egy új vágóplotterrel- a szőnyeget bármilyen speciális alakú logóformában elő tudják állítani, akár gumiszegéllyel ellátva is.

A szőnyeg hatékonyan leszedi a szennyeződést a cipő talpáról minden időben. Tudunk készíteni kifejezetten kültéri szőnyegeket is, ami időjárásálló.

A szőnyeget bárhol el lehet helyezni, például közvetlenül a bejárat területén, ami tökéletes reklám vagy célzott hirdetési felület.

A reklámszőnyeg szerkezete:

2 cm széles gumiszegélynek és a csúszásmentes nitril gumi hátlapjának köszönhetően minimálisra csökken a csúszás és a balesetveszély. A logózott szőnyegek csavart nylonszáll szerkezetűek, ami segít a szennyeződés magában tartásában és a víz tárolásában. Könnyen tisztítható házilag és nagyipari mosógépekben is.